Wilujeng sumping di mesin Ainuok

Eupan&Produsén Extruder Dahareun

Pabrik Langsung Feed&Mesin Extruder dahareun
20+ Taun Manufaktur&Exporting Pangalaman
Dijieun Unggal Mesin Tunggal sareng Jantung

Solusi Extruder
Kanggo Anjeun

Ainuok - Pabrik Mesin Extruder Pangan Pangsaéna anjeun sareng Pabrikan Extruder Pangan Di Cina

Feed Extruder Leyuran

Ainuok feed extruder machine factory will provide you all kinds of animal&pet feed extruder solutions for fishes, anjing, ucing, piaraan jeung hurang.

Pikeun Lauk

Mesin extruder pakan lauk tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun rupa-rupa jinis pelet pakan lauk. Ieu mesin pisan efisien sarta bisa ngahasilkeun pellets dina speed tinggi.

Pikeun Anjing

Mesin extruder dahareun anjing loba dipaké dina industri pangan piaraan pikeun ngahasilkeun rupa-rupa kadaharan piaraan, saperti kadaharan baseuh, kadaharan garing jeung sajabana

Pikeun Ucing

Mesin nyieun kadaharan ucing mangrupikeun cara anu saé pikeun ucing kéngingkeun gizi anu diperyogikeun sareng gaduh tuangeun. Éta hadé pikeun pamilik ucing nyimpen artos.

Pikeun Pets

Mesin extruder dahareun piaraan maénkeun peran anu penting dina industri pangan piaraan. Éta bisa ngahasilkeun rupa-rupa kadaharan piaraan, saperti kibble, pelet, sarta frankenfoods.

Dahareun Extruder Leyuran

Produsén extruder dahareun Ainuok bakal nyayogikeun anjeun sagala jinis solusi extruder dahareun, salaku conto, sereal bar, flakes jagong, béas dibenteng, Batang cokelat, cheetos, kiripik jagong, mie instan, daging kécap, chip Kurkure, makaroni, tortilla chip

sereal Bar

Mesin extruder sereal bar dianggo pikeun ngahasilkeun bentuk sareng ukuran anu dipikahoyong tina bar sereal, gancang jeung gampang.

Cheetos

mesin extruder Cheetos bisa dipaké pikeun nyieun rasa béda tina Cheetos kaasup barbecue, kemis, cabe jsb.

Batang cokelat

Mesin nyieun coklat bar sampurna pikeun pencinta coklat anu hoyong ngadamel coklat bar.

Kiripik Jagung

A mesin nyieun chip jagong bisa ngaropéa snacks. Bakal grind jagong, terus pencét kana bentuk chip.

Jagung flakes

Mesin nyieun flakes jagong basajan sareng gampang dianggo. Bisa dipaké di pabrik pikeun ngahasilkeun loba flakes jagong.

Béas Benteng

Mesin béas anu dibenteng bakal nyandak béas bodas biasa sareng nambihan vitamin, mineral, jsb pikeun diet sehat.

Mie instan

Jalur produksi mie instan tiasa ngahasilkeun rasa anu béda, wangun, jeung ukuran mie gancang jeung éfisién.

Kurkure Chips

Kurkure Nyieun Mesin bisa ngahasilkeun Kurkure dina ngan sababaraha menit, ngajadikeun eta snack gampang nyieun sarta nyimpen.

Macaroni / pasta / spaghetti

Mesin nyieun Macaroni gampang dianggo sareng tiasa ngadamel Macaroni, Pasta jeung spaghetti dina menit.

Aci dirobah

A mesin extruder aci dirobah dipaké pikeun ngahasilkeun rupa-rupa aci, gusi, jeung bahan selulosa séjén.

Daging Soya

Extruder daging kécap dipaké pikeun ngahasilkeun produk daging dumasar-kécap, kayaning frankfurters, panas anjing, jeung sosis.

Tortilla Chips

Tortilla chips making machine makes tortilla chips quickly&easily, ngaleungitkeun kabutuhan seueur tenaga kerja manual.

Ainuok, A Feed Anjog &Produsén Extruder Dahareun

Diadegkeun dina 2010, Anyang Ainuok Machinery Equipment Co., Ltd khusus dina panalungtikan, pangwangunan, produksi, jeung jualan mesin extruder feed jeung mesin extruder dahareun pikeun leuwih ti 10 taun.

Kami ngagaduhan sertifikasi kualitas ISO9001, SGS, CE, jsb. Warna mesin, logo, rarancang, pakét, tanda karton, manual, jsb bisa ngaropéa!

Kalayan kamampuan produksi tina 5000 susunan per bulan, AINUOK mangrupakeun feed pangbadagna&pabrik extruders dahareun di Cina.

Eupan&extruders dahareun geus diékspor ka Inggris, Rusia, Swédia, Polandia, Romania, Malaysia, Indonésia, Vietnam, jsb 120 nagara jeung distrik.

Warmly ngabagéakeun klien di imah jeung di mancanagara nganjang ka pabrik Ainuok.

Naha Gawé Jeung Kami

PABRIK

11,000 square meters plant for feed&food extruders with more than 130 pagawe

R&D CENTER

30+ insinyur jeung 20+ years feed&food extruder manufacturing experience

Saluyukeun

Disaluyukeun jeung bahan plat béda, kamampuhan, struktur, fungsi jsb

MANUFAKTUR

AinuokGroup Produce thousands of feed&food extruders each year

EXPORTING

10 taun pangalaman ékspor, akrab jeung prosés ékspor sarta sagala rupa dokumén

INSTALASI

dokuméntasi, video, pituduh instalasi extruder online jauh pikeun anjeun

PASAR

feed&food extruders had been sold to 85 nagara. Wilujeng sumping di panawaran pikeun distributor lokal

PELAYANAN

1 jaminan bébas sataun, ngarojong kustomisasi, 7*24 konsultasi jasa online

Proyék Extruder sadunya

Aya kabutuhan ningkat pikeun extruders dahareun di sakumna dunya.

Alesan pikeun ieu seueur, Tapi anu utama di antarana nyaéta jalma-jalma beuki sadar kaséhatan sareng hoyong tuang langkung seueur tuangeun alami.

Extruders dahareun bisa mantuan sangkan pangan ieu leuwih gampang sadia. 

Alesan anu sanés pikeun ningkatna proyék ékstrusi dahareun nyaéta téknologi parantos janten langkung mirah dina taun-taun ayeuna.

Ieu ngamungkinkeun pikeun usaha leutik ngamimitian ngahasilkeun produk pangan sorangan, tinimbang ngandelkeun sumber luar.

Testimonials klien

Kuring geus kungsi mesin extruder feed kuring salila kira sataun ayeuna mah kacida bogoh ka eta!

Mesin extruder feed luar biasa!Kualitas kaluaran nyaéta kiyeu luhur sareng éta gampang dianggo.

Éta gampang pisan dianggo sareng ngahasilkeun jumlah feed anu sampurna unggal waktos.

Kuring pasti bakal nyarankeun pabrik extruder feed Ainuok ka saha waé anu milari cara anu gampang pikeun ngaleungitkeun feedna.
Connie Namajji
Connie Namajji
mesin extruder dahareun Ieu endah!

Éta téh kudu-kudu di dapur nanaon.

Éta ngajadikeun adonan sampurna pikeun pizza, pastries, jeung kadaharan séjénna.

Mesinna gampang dianggo sareng ngahasilkeun jajanan anu konsisten.

Abdi kacida nyarankeun produsén extruder dahareun Ainuok ka saha pilari a extruder dahareun kualitas.
Annabelle
Kuring geus boga mesin extruder dahareun kuring salila kira sataun ayeuna jeung Abdi kacida resep eta!

Kuring bisa nyieun sagala sorts rupa-rupa wangun jeung ukuran dahareun.

Gampang pisan dianggo sareng ngajantenkeun prosés ngadamel tuangeun kuring langkung gampang.

Kuring pasti bakal nyarankeun produsén extruder dahareun Ainuok ka saha pilari cara gampang pikeun meunangkeun cageur maranéhanana, dahareun nikmat.
Anjelous Lagu

Kontak Ayeuna

Kontak ayeuna pikeun meunangkeun 2023 katalog, hargaan jeung diskon badag!

Anyang Ainuok Machinery Equipment Co., Ltd

Surélék: [email protected]

WhatsApp: 0086 183 3728 7858

Alamat: Kawasan Industri, Kabupaten Neihuang, Éta pisan, Henan, P.R.C.