WELCOME TO mesin Ainuok

Feed&Produsen Extruder Pangan

Feed Pabrik Langsung&Mesin Extruder Pangan
20+ Taun Manufaktur&Pengalaman ngekspor
Diprodhuksi Saben Mesin Tunggal karo Jantung

Solusi Extruder
Kanggo Kowe

Ainuok - Pabrik Mesin Extruder Feed Paling Apik lan Produsen Extruder Pangan Ing China

Feed Extruder Solutions

Ainuok feed extruder machine factory will provide you all kinds of animal&pet feed extruder solutions for fishes, asu, kucing, pets lan urang.

Kanggo Iwak

Mesin extruder pakan iwak bisa digunakake kanggo ngasilake macem-macem jinis pelet pakan iwak. Iki minangka mesin sing efisien banget lan bisa ngasilake pelet kanthi kacepetan dhuwur.

Kanggo Dogs

Mesin extruder panganan asu digunakake akeh ing industri panganan pet kanggo ngasilake macem-macem jinis panganan pet, kayata panganan teles, panganan garing lan liya-liyane

Kanggo Kucing

Mesin nggawe panganan kucing minangka cara sing apik kanggo kucing entuk nutrisi sing dibutuhake lan entuk panganan. Iku apik kanggo pamilik kucing kanggo nyimpen dhuwit.

Kanggo Pets

Mesin extruder panganan pet duwe peran penting ing industri panganan pet. Dheweke bisa ngasilake macem-macem jinis panganan pet, kayata kibble, pelet, lan frankenfoods.

Solusi Pangan Extruder

Produsèn extruder pangan Ainuok bakal nyedhiyani sampeyan kabeh jinis solusi extruder pangan, Tuladhane, bar sereal, serpihan jagung, beras sing diperkaya, coklat Kotak, cheetos, kripik jagung, mie instan, daging kedelai, Kripik Kurkure, makaroni, kripik tortilla

Bar sereal

Mesin extruder bar sereal digunakake kanggo ngasilake bentuk lan ukuran bar sereal sing dikarepake, cepet lan gampang.

Cheetos

Mesin extruder Cheetos bisa digunakake kanggo nggawe macem-macem rasa Cheetos kalebu barbecue, cheesy, lombok lsp.

Coklat Kotak

Mesin nggawe coklat bar sampurna kanggo pacangan coklat sing pengin nggawe bar coklat.

Kripik jagung

Mesin nggawe kripik jagung bisa ngatur cemilan. Bakal nggiling jagung, lan pencet menyang wangun Kripik.

Keripik jagung

Mesin nggawe flakes jagung prasaja lan gampang digunakake. Bisa digunakake ing pabrik kanggo ngasilake akeh serpihan jagung.

Beras Benteng

Mesin beras sing diperkaya bakal njupuk beras putih biasa lan nambah vitamin, mineral, etc kanggo diet sehat.

Mie Instan

Lini produksi mie instan bisa ngasilake rasa sing beda-beda, wangun, lan ukuran mie kanthi cepet lan efisien.

Kripik Kurkure

Kurkure Making Machine bisa ngasilake kurkure mung sawetara menit, nggawe cemilan gampang kanggo nggawe lan nyimpen.

Macaroni/Pasta/Spaghetti

Mesin nggawe Macaroni gampang digunakake lan bisa nggawe Makaroni, Pasta lan Spaghetti ing menit.

Pati sing diowahi

Mesin extruder pati sing dimodifikasi digunakake kanggo ngasilake macem-macem pati, gusi, lan bahan selulosa liyane.

Daging Soya

Extruder daging kedele digunakake kanggo ngasilake produk daging kedhele, kayata frankfurters, asu panas, lan sosis.

Kripik Tortilla

Tortilla chips making machine makes tortilla chips quickly&easily, mbusak perlu kanggo akèh pegawe manual.

Ainuok, A Feed anjog &Produsen Extruder Pangan

Didegaké ing 2010, Anyang Ainuok Machinery Equipment Co., Ltd khusus ing riset, pembangunan, produksi, lan dodolan mesin extruder feed lan mesin extruder pangan kanggo luwih saka 10 taun.

Kita wis entuk sertifikasi kualitas ISO9001, SGS, CE, lsp. Werna mesin, logo, desain, paket, tandha karton, manual, etc bisa selaras!

Kanthi kemampuan produksi saka 5000 mranata saben sasi, AINUOK punika feed paling gedhe&pabrik extruder panganan ing China.

Feed&extruders pangan wis diekspor menyang Inggris, Rusia, Swedia, Polandia, Romania, Malaysia, Indonesia, Vietnam, lsp 120 negara lan kabupaten.

Sugeng rawuh para klien ing omah lan ing luar negeri kanggo ngunjungi pabrik Ainuok.

Apa Bisa Karo Kita

PABRIK

11,000 square meters plant for feed&food extruders with more than 130 buruh

R&D CENTER

30+ engineers karo 20+ years feed&food extruder manufacturing experience

KUSTOMISASI

Selaras karo macem-macem bahan piring, kapasitas, struktur, fungsi lsp

PRODUKSI

AinuokGroup Produce thousands of feed&food extruders each year

EKSPOR

10 taun pengalaman ekspor, menowo karo proses ekspor lan macem-macem dokumen

INSTALASI

dokumentasi, video, panuntun dhumateng instalasi extruder online remot kanggo sampeyan

PASAR

feed&food extruders had been sold to 85 negara. Sugeng rawuh kanggo nglamar distributor lokal

LAYANAN

1 garansi gratis taun, ndhukung kustomisasi, 7*24 konsultasi layanan online

Worldwide Extruder Projects

Ana kebutuhan sing tambah akeh kanggo extruder panganan ing saindenging jagad.

Alasan kanggo iki akeh, nanging pangareping antarane wong-wong mau dadi tambah akeh kesehatan-sadar lan pengin mangan panganan liyane alami.

Extruders panganan bisa mbantu nggawe panganan iki luwih gampang kasedhiya. 

Alesan liya kanggo nambah proyek ekstrusi panganan yaiku teknologi kasebut dadi luwih terjangkau ing taun-taun pungkasan.

Iki ndadekake bisnis cilik bisa nggawe produk panganan dhewe, tinimbang ngandelake sumber njaba.

Testimoni Klien

Aku wis mesin extruder feed kanggo bab taun saiki lan aku pancen tresna iku!

Mesin extruder feed apik tenan!Kualitas output sing paling dhuwur lan gampang digunakake.

Iku gampang banget kanggo nggunakake lan ngasilake jumlah feed sing sampurna saben wektu.

Aku mesthi bakal menehi rekomendasi pabrik extruder feed Ainuok kanggo sapa wae sing golek cara sing gampang kanggo ngilangi feed kasebut.
Connie Namajji
Connie Namajji
mesin extruder pangan iki apik tenan!

Padha kudu ana ing pawon apa wae.

Iku ndadekake adonan sampurna kanggo pizza, jajanan, lan panganan liyane.

Mesin kasebut gampang digunakake lan ngasilake cemilan sing konsisten.

Aku Highly Rekomendasi Produsèn extruder pangan Ainuok kanggo sapa looking for a extruder pangan kualitas.
Annabelle
Aku wis mesin extruder pangan kanggo bab taun saiki lan aku pancen tresna iku!

Aku bisa nggawe macem-macem wujud lan ukuran panganan.

Iku gampang banget kanggo nggunakake lan nggawe proses nggawe panganan dhewe dadi luwih gampang.

Aku mesthi bakal menehi rekomendasi Produsèn extruder pangan Ainuok kanggo sapa looking for cara sing gampang kanggo njaluk sehat, panganan enak.
Anjelous Lagu

Hubungi Saiki

Hubungi saiki kanggo njaluk 2023 Katalog, prices lan diskon gedhe!

Anyang Ainuok Machinery Equipment Co., Ltd

Email: [email protected]

WhatsApp: 0086 183 3728 7858

alamat: Kawasan Industri, Kabupaten Neihuang, Mekaten, Henan, P.R.C.